meidenwerk-kerstactie

De kerstpakkettenactie voor de Voedselbank die door het jongerenwerk, het opbouwwerk en het team Maatschappelijke Stages van Stichting MOOI wordt georganiseerd is gestart! De Voedselbank ondersteunt mensen die onvoldoende geld overhouden om in hun dagelijkse levensbehoeften te voorzien. Stichting MOOI wil dit doel graag steunen en zorgen dat deze mensen iets extra’s krijgen met kerst.

Op verschillende plekken in Palenstein zijn er folders verspreid met het verzoek om levensmiddelen af te geven bij het jongerencentrum. Het meidenwerk van Stichting MOOI heeft dit initiatief ondersteund door samen met de meiden bij supermarkten bewoners aan te spreken. In totaal hebben zij drie volle dozen met artikelen opgehaald. Bewoners en de meiden van Palenstein waren enthousiast en wilden zich graag inzetten voor de minderbedeelden in Zoetermeer.

Het meidenwerk van Stichting MOOI is er voor meiden tussen de 11 t/m 14 jaar. Iedere woensdag worden er recreatieve, educatieve en sportieve activiteiten georganiseerd.

Wil je een keer de meidenmiddag bezoeken of artikelen afgeven kom dan naar het jongerencentrum in het ’t Castellum in Palenstein.

Het jongerencentrum kan je vinden aan het Rakkersveld 147, via de trap naar boven.

Heb je vragen over het meidenwerk dan kun je contact opnemen met Desiree Ramdien, tel: 06-51685320 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je vragen over de kerstpakkettenactie dan kan je via mail contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-