dp-oude-kerk3Op zaterdag 10 november 2012 was er een bijzondere, gratis toegankelijke muziekdag ten bate van het restauratiefonds van de Oude Kerk in Zoetermeer. Tussen 11.30 en 16.00 uur werden, wisselend per halfuur, verschillende soorten klassieke muziek ten gehore gebracht door vocale ensembles en professionele musici.

De muziekdag had het karakter van een inloopconcert, waar bezoekers op ieder gewenst moment konden komen en gaan. De toegang was gratis, maar bij de uitgang stond een collectebus, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het restauratiefonds van de Oude Kerk (Dorpsstraat 59).
Muzikale medewerking werd belangeloos gegeven door:
Duo Schifanoia (blokfluit), Christelijk Mannenensemble Zoetermeer o.l.v. Johan van Oeveren, Alice Gort-Switynk (blokfluit) en Magdalena Jones (klavecimbel), Tatiana Kiourou (vleugel), Ronald de Jong (orgel en vleugel), Deborah de Jong (viool) en het Christelijk Vocaal Ensemble Cantica o.l.v. Johan van Oeveren.

Bekijk hier de videos van de verschillende concerten. U kunt de videos ook vinden op www.zoetermeervideo.nl, al het video materiaal is geschoten en bewerkt door René Hoogendam.

Chr. Mannenensemble Zoetermeer

 

Ronald de Jong Orgel

 

Chr. Vocaal Ensemble "Cantica"

 

Deborah en Ronald de Jong

 

Schifanoia

 

Tatiana Kiourou (Vleugel)

 

 

-advertenties-

-goede doel-