Afbeelding1Zó! Zoetermeer komt op zaterdag 29 december van 13.00 tot 15.00 uur praten met de bewoners van Zoetermeer. Dit keer wil de fractie – ondersteund door leden van de partij – horen welke wensen de Zoetermeerders hebben voor hun stad in 2019.

De wensen kunnen worden ingeleverd in het overdekte Spazio-deel van het Stadshart. “Wensen en Zó! houden we in het centrum, maar mensen mogen hun wensen ook vóór 1 januari mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.”, zegt Marijke van der Meer van Zó! Zoetermeer “en onder de inzendingen verloten we een klein prijsje”.

Zó! Zoetermeer heeft 2 zetels in de gemeenteraad en komt iedere maand op een andere plaats – meestal in de wijken – met de mensen praten. Van der Meer: “Wij vinden het heel belangrijk om te weten wat er speelt. Wij hopen op veel positieve wensen voor 2019, en mensen mogen natuurlijk ook altijd kenbaar maken wat ze graag anders willen in de stad. Dat kan gaan over alle onderwerpen, van de bestrijding van eenzaamheid tot het oplossen van parkeerproblematiek, van plekken waar men zich niet veilig voelt tot verbeteringen van de sportaccommodaties en alles wat er maar speelt binnen de gemeente.”

-goede doel-