20150530 52640Op het sportpark van FC Zoetermeer wordt afgelopen zondag 23 en komende zondag 30 augustus het districtskampioenschap voor E1 9x9 teams (hoofdklasse) en D1 teams uit KNVB district West II gehouden (hoofdklasse en derde divisie). Er worden minimaal 2 tickets verdeeld voor het NK aan het einde van het seizoen. Het betreft het landelijke en populaire Voetbal Talenten Toernooi (VTT) dat sinds 2004 tot op heden heeft gebouwd aan inmiddels 70 toernooien komend seizoen in Nederland voor F1, E1, D1, C1, ME1, MD1, MC1 en MB1 teams. Tijdens een VTT wordt speciaal een sportiviteitskampioenschap bijgehouden en is de Gezonde Voetbalkantine actief.

Alle D1 teams uit KNVB district West II (hoofdklasse en derde divisie) kunnen zich aanmelden voor dit districtskampioenschap via de website van het toernooi: www.voetbaltalententoernooi.nl. Op deze website vindt u ook allerlei informatie over het toernooi en de deelnamevoorwaarden. Er is in totaal plaats voor 16 teams. Voor het E1 9x9 kampioenschappen is nog een enkel plek beschikbaar.

Enthousiasme is de sleutel tot succes en plezier, en het VTT speelt daar ook op in. Na de poule-wedstrijden in de ochtend spelen in de middag 8 teams vanaf de kwartfinale om het kampioenschap van district West II en 8 teams om het schaduwkampioenschap. Zo blijft het toernooi voor alle teams leuk, spannend, nuttig en leerzaam.

Het toernooi opent om 09.30 uur met de openingsceremonie (met Wilhelmus) en is direct na de finale van 16.30 uur met de gezamenlijke eindceremonie (prijsuitreiking) afgelopen.

-advertenties-

-goede doel-