24Een matige eerste en een betere tweede helft leverden DSO in de bekerstrijd tegen TOGB een 1-1 eindresultaat op. Na rust moest de ploeg van trainer Faizel Soekhai een 0-1 achterstand goedmaken.

In een zeer matige eerste helft met veel persoonlijke fouten aan de kant van DSO, kwam TOGB al in de zesde minuut op voorsprong door een doelpunt van Daley Hilkemeijer. Op een enkele kans na lukte het DSO niet om in het eerste bedrijf de wedstrijd naar zich toe te trekken. Bij een stand van 0-1 konden beide teams aan de thee.

In de tweede helft wist DSO meer strijd aan de dag te leggen. De woorden van trainer Faizel Soekhai hadden hun uitwerking dus niet gemist. DSO ging steeds meer druk uitoefenen op het doel van Sven van Hees. De Zoetermeerse ploeg kwam dan ook beter in de wedstrijd en wist zich de nodige kansen te scheppen.

Toch duurde het nog tot vijf minuten voor tijd, voordat Tim Lamboo de verdiende stand van 1-1 op het bord kon zetten. In die stand kwam in de slotfase ging verandering meer.