fczoetermeer In de stromende regen trad dinsdagavond 25 augustus F.C Zoetermeer aan met een bijna compleet nieuw eerste elftal, dat duidelijk nog niet geheel op elkaar was ingespeeld. Niet te min was wel zichtbaar dat ze kwaliteit in huis hebben gehaald. Zij speelde tegen DWO, een echte derby.  dwo

De zondag amateurs van de F.C Zoetermeer begonnen sterk tegen de zaterdag amateurs van DWO. Maar naar mate de wedstrijd vorderde werd DWO beter. In de slotfase van de eerste helft leidde dat dan ook tot de 0-1. Tien minuten eerder al werd een doelpunt afgekeurd van DWO wegens buitenspel.

Na de pauze kwam de F.C Zoetermeer fel uit de startblokken en met strijd leverde dat al gauw de gelijkmaker op. Daarna ging het lange tijd gelijk op tot het laatste kwartier. F.C Zoetermeer ging wel voor de overwinning en had het meeste balbezit, maar DWO speelde slimmer en kwam via een counter vijf minuten voor tijd toch op 1-2,wat ook meteen de eindscore was.