CSC 0817Jay Weber van sv DSO in duel met speler van BVCB

Voor DSO zit de bekerstrijd er voor dit seizoen op. De formatie van trainer Faizel Soekhai verloor in Bergschenhoek na een ruststand van 1-1 nipt met 2-1 van BVCB. De Zoetermeerders kwamen in deze poulefase tot slechts twee punten.
DSO kwam in de 19e minuut op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Jersylee Riley. Het beloofde voor de Zoetermeerders een aardige wedstrijd te worden. Na die openingstreffer begon gastheer BVCB echter meer druk uit te oefenen op het doel van DSO. De bezoekers moesten gedwongen terug en konden daardoor geen druk meer naar voren zetten. Dit resulteerde, vlak voor rust in de aansluitingstreffer van Alex de Ronde.
Ook in de tweede helft kon DSO geen vuist maken. BVCB gooide in de 78e minuut de wedstrijd op slot door een doelpunt van Mike van der Steen, waaraan een fout in de achterste linie van DSO voorafging. In de slotfase van de wedstrijd zagen de Zoetermeerders geen kans meer het tij te doen keren en moest met een nipte nederlaag huiswaarts gekeerd worden.
Foreholte en TOGB maken in deze poule nog kans op de eerste plaats. Bij winst of een gelijkspel gaat Foreholte door en mocht TOGB de volle buit binnenhalen in het onderlinge duel op zondag, dat is de ploeg uit Berkel door.

Tekst & foto’s: Eric de Wit