P1030213b

De voorzitter van TV'77 ontvangt de sleutels van het nieuwe gebouw

Op zaterdag 1 augustus is het dan eindelijk zover en ontvangt Toervereniging Zoetermeer’77 vol trots de leden in het nieuwe clubgebouw. De nieuwe locatie ligt naast de BMX baan in het Buytenpark ongeveer 300 mtr. van de oude locatie.

Nieuwsgierig geworden en wilt u al dat moois met eigen ogen aanschouwen? Doe dan mee aan de Rabobank Fiets 4-Daagse van 18-21 augustus, en start ook vanuit het nieuwe gebouw.

Tussen alle verhuisperikelen door heeft de toercommissie kans gezien om bijna alle routes te vernieuwen. In de drukbevolkte Randstad zijn nog zoveel ongekende stukjes prachtige natuur die dienen als decor voor deze fiets 4-daagse. De sportiviteit en de uitgestippelde routes zijn een beleving. Wat te denken van de prachtige Duinen, de Rotte meren, Midden-Delfland of de Krimpenerwaard. Alle routes zijn uitgepijld en tevens verkrijgbaar op GPS. De vierdaagse van TV’77 is kleinschalig. De afstanden 25, 50 en 75 km en zijn geschikt voor de hele familie en geoefende fietsers. Start en finish zijn bij het nieuwe clubhuis van Toervereniging Zoetermeer'77, Buytenparklaan 9b, 2717 AX Zoetermeer.

Wilt u nog van de voordelige voorinschrijving gebruik? Dit kan nog tot 7 augustus, daarna kunt u elke dag inschrijven aan de start.
Inlichtingen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website www.tvzoetermeer77.nl.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-