WK MOOI - Gem - Jong - DWO door Rob Verbunt MG 1568

MOOI, JONG, DWO en gemeente Zoetermeer slaan met diverse partners uit de wijken, de handen ineen om voor en tijdens het WK, Zoetermeer het centrum van feestelijkheid en sportiviteit te laten zijn.

Na een inspiratiebijeenkomst in het bedrijfsrestaurant van de gemeente, waarbij er vooral ideeën over de invulling van de samenwerking werden geopperd, krijgen activiteiten inmiddels meer vorm: Zo kunnen tieners en jongeren zich inschrijven voor een Stedelijk voetbaltoernooi wat in juni zal starten bij DWO in het Westerpark. Tijdens de opening van dat toernooi worden in de zijlijn allerlei activiteiten gedaan. Jonge kinderen kunnen zich onder toeziend oog van hun ouders uitleven op het springkussen. Tieners en jongeren die niet meevoetballen kunnen deelnemen aan voetbal- en panna clinics of met graffitti een WK- wens spuiten op de speciaal geplaatste boarding langs het veld. De start zal muzikaal omlijst worden door de Zoetermeer Brassband en door het jongerenwerk uit Rokkeveen met het WK-lied. Voor wat het ‘echte’ WK toernooi betreft, zullen voor, tijdens en na uitzending van de wedstrijden, jongerenwerkers met de assistentie van jongeren, op straat en in de jongerencentra aanwezig zijn voor een feestelijk verloop.

                   

Aanmelden

Teams kunnen zich vast aanmelden voor het voetbaltoernooi. Mail je deelname, team-naam en de namen van de teamleden naar: Rachid - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Mocht je graag willen spelen maar geen deel uit maken van een team, laat dat dan ook weten. Mogelijk is er uit losse spelers een extra team te formeren. Deadline voor aanmelding is: 9 juni. Het toernooi start op 14 juni.

Meedoen als vrijwilliger?

Voetbal je niet mee, maar wil je graag helpen op 14 juni? De organisatie zoekt vrijwilligers voor begeleiding van de activiteiten. Ook hiervoor kun je mailen naar Rachid.

 

Groep 8 van de Floriant heeft een eigen hit gemaakt voor het WK!

 

Foto: Rob Verbunt

-advertenties-

-goede doel-