IMG 5703Afgelopen vrijdag waren de meiden van FC Zoetermeer ME1 players escort bij het laatste competitie duel van ADO Den Haag vrouwen tegen landskampioen FC Twente. Vol trots liepen de meiden hand in hand met de speelsters van ADO Den Haag en FC Twente het veld in het Kyocera stadion op.

Niet alleen in de BeNeLeague loopt het seizoen ten einde. Ook voor de meisjes van FC Zoetermeer ME1 staat er nog maar één competitieduel op het programma. En in die laatste wedstrijd tegen concurrent KMD, op woensdagavond 20 mei, hebben de meiden nog één punt nodig om kampioen te worden. Sowieso al prima prestatie voor het jongste ‘damesteam’ van FC Zoetermeer, dat pas dit seizoen is begonnen.

IMG 5711 IMG 5823

Daarom was het voor de ME1 ook extra leuk om in een echt stadion en met echte voetbalsters, waaronder zelfs enkele internationals, mee het veld op te mogen. Helaas voor ADO Den Haag verliep de wedstrijd niet volgens plan. Na eerst op 1-0 te hebben voor gestaan, gingen beide teams met een 1-2 tussenstand, en tevens eindstand, weer de kleedkamers in. Voor de meiden van FC Zoetermeer ME1 volgde weer een mooi moment. Nu mochten ze in het stadion allemaal een penalty nemen.

Al met al een mooie belevenis voor de ME1 meiden en een prima stimulans om lekker door te blijven trainen tot aan de laatste competitiewedstrijd. En, wat zou het mooi zijn als het team kampioen kan worden. Dat geeft het hele meidenvoetbal binnen FC Zoetermeer natuurlijk ook weer een boost. Want het doel is om voor volgend seizoen in alle leeftijdscategorieën minimaal één team te kunnen inschrijven. En, na de succesvolle meiden-clinic van vorige week lijkt dat aardig te gaan lukken.

Dus, wil je als meisje, ook voetballen? Schrijf je dan snel in bij FC Zoetermeer. FC Zoetermeer biedt volop trainingsmogelijkheden en kijkt daarbij natuurlijk ook naar het plezier en de persoonlijke ontwikkeling van de speelsters. Voor meer informatie, neem contact op met de Damescommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 IMG 5783

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-