Mohammadin ArianZaterdag 9 mei stond in Zoetermeer de laatste competitiewedstrijd tegen LYRA op het programma. De wetenschap vooraf was dat LYRA veilig was en DWO de degradatie niet heeft kunnen ontlopen. Het seizoen voor DWO eindigde afgelopen zaterdag met een nederlaag. Terwijl de vooral vele meegereisde Westland supporters zich opmaakten voor een verdiende gelijke eindstand bracht de paal in de allerlaatste minuut DWO toch nog op verlies. Terwijl in voorgaande wedstrijden de paal voor de Zoetermeerders in de weg stond om DWO op voorsprong te brengen, was het in de laatste wedstrijd van het seizoen de paal die DWO de nederlaag bracht.

In een rommelige wedstrijd op een hobbelig veld met een keiharde, dwars over het veld staande wind was het voor beide ploegen een te grote opgave om een goede pot voetbal neer te leggen. LYRA had weliswaar het betere van het spel, maar DWO kwam iets feller uit de startblokken. Vooralsnog leverde dat DWO weinig kansen op en na tien minuten mocht John Vermeer een vrije schop in kansrijke positie nemen. Met een daverend schot werd de 0-1 gerealiseerd. Na bijna een half uur spelen omspeelde Lester van der Werff met een soloactie middenveld en verdediging van Lyra maar kreeg in de afronding geen aansluiting met zijn medespelers.

Na de pauze kon Arian Mohammadin in de 67e minuut voor DWO de gelijke stand binnenschieten, 1-1 na weifelend verdedigen van Lyra. Vlak voor het eindsignaal moest aanvoerder Wouter Bakker de wedstrijd met een blessure verlaten, maar ondanks het gemis van enkele speelminuten bleek hij na afloop toch de speler die dit seizoen die de meeste speelminuten had gemaakt. In de allerlaatste speelminuut was het LYRA-speler Bob Zwinkels die met een zacht schot, dat via de binnenkant van de paal in het doel ging, matchwinner werd. De wedstrijd was hiermee gespeeld, DWO had niet meer de kracht om aan te dringen en de goed leidende scheidsrechter Berg uit Rotterdam floot voor het einde van de wedstrijd en de competitie. Een teleurstellend seizoen voor de spelers van DWO werd hiermee afgesloten. DWO-trainer Sascha Tuijt had voorafgaand aan de wedstrijd zijn dank uitgebracht aan alle trouwe supporters die iedere wedstrijd dit seizoen het elftal hadden aangemoedigd. Ook memoreerde hij aan alle overige vrijwilligers rond het 1e en 2e elftal maar ook binnen de vereniging die met hun bijdrage de organisatie binnen DWO mogelijk maakten. Eind augustus beginnen weer de officiƫle wedstrijden.