De gemeente huldigt op 3 juli tijdens het Sportgala de Zoetermeerse sportkampioenen uit 2014. Daarom roept de gemeente iedereen op kampioen(en) te nomineren voor Sportvrouw, Sportman, Sportploeg en Sporttalent van 2014!

Aanmelden sportkampioenen

beker kampioenWie in 2014 minimaal een erkend Nederlands Kampioenschap heeft behaald en lid is van een Zoetermeerse sportorganisatie hoeft niets te doen. Deze sporter wordt aangemeld door de eigen sportorganisatie. Sporters die géén lid zijn van een Zoetermeerse sportorganisatie, maar wel in Zoetermeer wonen moeten zichzelf aanmelden of door anderen worden aangemeld. Ook sporters die in verband met studie en/of training tijdelijk niet in Zoetermeer wonen, kunnen voor één van de titels in aanmerking komen.

Sporters aanmelden en/ of nomineren kan tot uiterlijk 28 mei 2015 via www.sportgalazoetermeer.nl. Hier staat ook meer informatie zoals de criteria.

Het sportgala op vrijdagavond 3 juli 2015 wordt gecombineerd met Culinair Zoetermeer. De gemeente organiseert deze avond in samenwerking met Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-