DSOOp 30 mei 2015 vindt voor de vierde keer het toernooi Ladies Day plaats. Alle sv DSO dames- en meidenteams hebben elk drie teams uitgenodigd om op het toernooi te komen voetballen. Dit zijn meisjesteams van FC Zoetermeer, DWO, BSC’68, Be Fair, Berkel, sv Oosterheem, vv Zwaluwen en FC Rijnvogels. Samen met de meisjesteams van DSO strijden ze op deze dag om winnaar van hun poule te worden. Het toernooi zal starten om 9.30 uur en zal rond 17.30 uur eindigen.

Nadat de wedstrijden gespeeld zijn wordt nog gestreden om de penaltybeker. Ook dit jaar reikt de vrouwenafdeling van sv DSO de Fair Play cup uit aan het sportiefste elftal van deze dag.

Gedurende de hele dag wordt muziek gedraaid door dj’s van Radio 079, de sponsor van het toernooi. Naast deze sponsor wordt het toernooi ook gesponsord door Goedhart ICT Diensten, Scholte Verhuis Groep Euromovers en van der Velden Tweewielers.

Daarnaast zijn trainers, leiders, scheidsrechters, EHBO-ers, kantinepersoneel en commissieleden van sv DSO de gehele dag actief om deze dag een succes te maken voor de voetbalsters van de deelnemende verenigingen!

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-