Bettine Vriesekoop 1979b

Tafeltennisvereniging Taverzo organiseert op twee maandagochtenden (9 en 16 april) een kennismakingsevenement voor ouderen om op een hele leuke manier kennis te maken met tafeltennis. Het evenement wordt op 9 april geopend door de Nederlandse tafeltennislegende Bettine Vriesekoop.

De tweevoudig Europees kampioene en winnares van het prestigieuze Top 12-toernooi zal vertellen en laten zien hoe leuk tafeltennis is en dat het een sport voor alle leeftijden is. Op 16 april zal het evenement begeleid worden door MJ Tafeltennis, enthousiaste tafeltennisliefhebbers die spelenderwijs mensen kennis laten maken met de sport.

Voorzitter Jacob de Boer is trots op de samenwerking en de evenementen: "Al jaren hebben wij een groep senioren, die op dinsdag- en donderdagochtend met veel plezier tafeltennis speelt. Tafeltennis is ook bij uitstek een sport, die tot op hoge leeftijd beoefend kan worden. Maar het draait niet alleen om de sport, ook gezelligheid is binnen onze vereniging zeer belangrijk. De gemoedelijke praatjes bij een kopje koffie en ook de aanvullende evenementen die georganiseerd worden zijn erg belangrijk. Het is een hele goede combinatie van een gezonde en sociale activiteit"

Dit initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met de ouderenbond AOVZ. Het evenement is voor alle ouderen kosteloos te bezoeken. Er kan een kopje koffie gedronken worden en natuurlijk kan men tafeltennissen

Taverzo is gevestigd aan het Willem Alexanderplantsoen 4 (achter Sanquin, op loopafstand van winkelcentrum De Vijverhoek).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-51748879) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-