20180414 ProPatriade GVW 2723 X3Het dak van sporthal De Oosterpoort ging eraf tijdens de 18e ProPatriade. Tijdens drie uitverkochte voorstellingen heeft het massaal aanwezige publiek kunnen genieten van de sporters van Pro Patria en de gymsport in zijn algemeenheid.

                                                                                                                                              

Hans van Zetten trad op als gastheer en verzorgde samen met de voorzitter, Jerry van der Ziel, de aftrap. Daarna kwam direct het recreatieturnen 10plus samen met de tumblinggroep in actie, al snel gevolgd door de wedstrijdsport trampoline. Daarna volgde de ene na de andere act: recreatieturners 6 t/m 9 jaar lieten zien wat zij allemaal aan de rekstok en brug konden doen. De Rhönradgymnasten lieten een aantal prachtige acts zien. De B- en C-lijn van het wedstrijdturnen kwam ook in actie met een spetterende show.

De proeftuin, de allerjongste turnsters van de afdeling Turnen Dames, zette een prachtige oefening neer. Ook waren er weer spectaculaire springacts waarvoor luid applaus klonk. Ook de dansers lieten zich niet onbetuigd: de wedstrijdgroepen jazzdans en streetdance trakteerden het publiek op prachtige dansen. Maar ook de dansen van de recreatieve groepen van verschillende leeftijden konden rekenen op applaus van het publiek. De kleuters lieten het publiek genieten van een vrolijk optreden van lieveheersbeestjes in lentesfeer.

De topsport en jong talenten van de trampolineafdeling maakten de show compleet met een spetterende Efteling-act. Dankzij de grote inzet van alle sporters, trainers en de tientallen vrijwilligers en het enthousiaste publiek was de ProPatriade 2018 ook deze keer weer een groot succes!

20180414 ProPatriade GVW 2604 X3  20180414 ProPatriade GVW 2923 X3 

Foto ('s) door: Gerard van Warmerdam, meer foto's op: https://foto.vwarmerdam.nl/2018/Pro-Patriade-2018/

 

-advertenties-

-goede doel-