IMG 2305 2In Zwembad De Veur werd afgelopen zondag de jaarlijkse ‘Combi-Joker’ wedstrijden van de Regio West KNZB gehouden. De Combi-Joker wedstrijd is een wedstrijd voor schoonspringers uit de Regio West met in totaal 68 springers(sters).

Al deze springers maken allemaal verschillende sprongen van zowel de 1- en de 3 meter plank waarbij er bij de beste sprong de ‘Joker’ wordt ingezet zodat deze punten dan dubbel gaan tellen in de uitslag, waardoor je in de uitslag hoger kan eindigen.

Bij de eerste wedstrijd beginners groep meisjes 2006 en later, werden er door de springsters van WVZ gelijk al medailles binnen gehaald, Selina Hülters behaalde een zilveren medaille door het veroveren van de 2de plaats, Michelle Druif behaalde de bronzen medaille met een 3de plaats, de 4de plaats was voor Zoë Taylor ook zij kreeg een bronzen medaille en Kyra van der Meer behaalde een 9de plaats.

In de tweede wedstrijd haalde Annemarijn Bal de gouden medaille door op de 1ste plaats te eindigen in de groep Dames Masters. Ook werd daarna tijdens de derde wedstrijd door Chiara Ledda bij de beginners groep meisjes A/B een gouden medaille veroverd. Tijdens deze serie werd er ook de wedstrijd beginners meisjes E gesprongen en behaalde Faye Thijsse de zilveren medaille door als 2de in haar groep te eindigen.

De vierde wedstrijd, wedstrijdspringers meisjes A/B, behaalde Sacha Roos de bronzen medaille door in deze groep de 3de plaats te veroveren, Rianne van Ettinger behaalde in deze groep een 7de plaats.

Na deze wedstrijden was het tijd voor de beginners jongens C/D daar was het gehele podium voor WVZ, Lucas Kindt haalde een gouden medaille door de 1ste plaats te behalen, Mika Steven veroverde met zijn 2de plaats de zilveren medaille en Noah de Barba met zijn 3de plaats de bronzen medaille. Bij de wedstrijdspringers jongens-C behaalde Arjen van Ettinger de bronzen medaille door de 3de plaats te veroveren.

In de laatste wedstrijd, wedstrijdspringers meisjes-C, werd de laatste medaille voor WVZ binnen gehaald, Nikita Feijtel behaalde een 2de plaats met daarbij de zilveren medaille, in deze serie behaalde Esmee een 4de plaats en Lindsey van Krieken een 7de plaats.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-