20171104.rookvrije generatieUnaniem is de Algemene Ledenvergadering van Ilion afgelopen donderdag akkoord gegaan met het voorstel van het bestuur de campagne ‘Rookvrije Generatie’ te ondersteunen. Met ingang van 1 mei is het terrein van Ilion rookvrij.

Met borden bij de ingang van het Ilion terrein zal worden aangegeven dat Ilion de campagne rookvrije generatie ondersteunt. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. Veel kinderen brengen een groot deel van hun vrije tijd door op een sportvereniging. Daarom vraagt Ilion iedereen die op het terrein komt zich te onthouden van roken.

Het bestuur van Ilion vindt dat een actief anti-rookbeleid past binnen het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Als je enerzijds inzet op het motto ‘Gezond Zoetermeer door te bewegen’ moet je anderzijds natuurlijk ook de voorwaarden daarvoor scheppen. En dat houdt niet alleen in dat je trainers opleidt, de accommodatie tiptop op orde hebt, maar ook dat je roken ontmoedigt en een strikt alcoholbeleid volgt. Met dit pakket maatregelen draagt Ilion bij aan het gezond(er) opgroeien van de nieuwe generatie.

-advertenties-

-goede doel-