Martijn de VriesAfgelopen zaterdag heeft de Zoetermeerse tafeltennisploeg Enjoy & Deploy Taverzo verloren tegen Van Wijnen Smash’70 uit Hattem. Aankomende zondag 22 april staat de return op het programma in de halve finales van de play offs. Dan staat de stand weer 0-0 en moet de ploeg er keihard tegenaan om de stand in de play-offs gelijk te trekken.


Martijn de Vries speelde misschien wel zijn beste wedstrijd van het seizoen en was er op gebrand om op elk punt het beste uit zich zelf te halen. Samen met de prima overwinning van Michel de Boer resulteerde het in een spectaculaire overwinning voor Smash’70. Teammanager Ruud van Graafeiland: “Er valt niks af te dingen aan de winst van afgelopen zaterdag. De beste ploeg van die dag heeft gewonnen.”


Coach Sven Groot realiseert zich dat er nog veel werk aan de winkel is om het tij te keren: “Het is erop of eronder, om maar eens een cliché aan te halen. Ik ben overtuigd van de kwaliteit van het team, maar als Martijn nog een keer zo onbevangen en sterk kan spelen dan weten we dat we alles zullen moeten geven om alsnog de overwinning binnen te slepen.”

Zondag 22 april start om 13:00 de wedstrijd en de toegang is gratis. Voor de liefhebbers een mooie gelegenheid om de strijd in de eredivisie van dichtbij mee te maken.


Locatie: Enjoy & Deploy Taverzo | Willem Alexander Plantsoen 4 | 2713 VM Zoetermeer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron foto: website Smash’70 – fotograaf Wouter Jacobs

-advertenties-

-goede doel-