Na de 3-1 nederlaag in Hattem, stond Taverzo afgelopen zondag op scherp. De spelers waren op zoek naar de winst, supporters en spelers van Smash’70 in de ban van een mogelijke stunt. Door wat wisselingen in de opstellingen van beide teams waren de eerste 2 partijen gelijk aan die van wedstrijd 3 en 4 een week daarvoor.

tafeltennis2Martijn de Vries begon waar hij afgelopen week mee was begonnen, met een ruime voorsprong in de eerste game tegen Kreanga kwam de ploeg Hattem goed uit de startblokken. Kreanga wist echter op het laatste moment alsnog de game naar zich toe te trekken. Een breekpunt in de eerste wedstrijd, waarna de Griekse tafeltennislegende met een 3-1 overwinning de winst binnen haalde voor Taverzo. De sleutelpartij vorige week tussen Dorian Nicolle en Michel de Boer, was afgelopen zondag de mooiste partij. In een partij vol spanning en mooie lange slagenwisselingen pakte ook Dorian Nicolle, zichtbaar opgelucht, zijn revanche tegen de strijdbare Michel de Boer die luid en duidelijk gesteund werd door de vele meegereisde supporters uit Hattem.

Geen gras

Jakub Folwarski liet er vervolgens geen gras over groeien. Direct na de pauze liet Folwarski, Colin Rengers geen moment in zijn spel komen, waardoor Enjoy & Deploy Taverzo met een 3-0 overwinning de stand weer gelijk heeft getrokken. Zaterdag 28 april om 15:00 valt de beslissing en wordt er wederom in Zoetermeer gespeeld.
Uitslagen 23 april 2018: 1-0 Kalinikos Kreanga – Martijn de Vries (12-10, 11-5, 8-11, 11-3); 2-0 Dorian Nicolle – Michel de Boer (12-10, 11-6, 10-12, 11-8); 3-0 Jakub Folwarski – Colin Rengers (11-9, 11-3, 11-6)

Foto’s: Wouter Jacobs

 

-advertenties-

-goede doel-