Twintig karateka van Budoschool Kai Sei deden afgelopen zaterdag en zondag mee aan de Open Wado Cup in Almere en de Smaal Cup 2018 in Apeldoorn. Het leverde een regen aan medailles op voor de Zoetermeerse karateka: 13 om precies te zijn.

IMG 2864De Open Wado Cup is een kleinschalig kata toernooi. Kai Sei karateka Mila Monte en Jill Perluka kwamen uit in de poule meisjes 10/12 jaar groene/blauwe band en in de poule meisjes 10/11 jaar open klasse. Mila won in beide categorieën het zilver en haar directe concurrente, tevens clubmaatje, Jill won in beide categorieën het goud.

11 medailles

De Smaal Cup 2018 is een internationaal karate kata en kumite toernooi. Kai Sei was met 18 kumite deelnemers naar Apeldoorn afgereisd en kon 11 medailles mee naar huis nemen. Goud was er voor Wissal el Boudakhani. Zilver was er voor Marin Hagenaar, Sarah Hagenaar, Kosta Pappaioannou, Vashisjt Sitaldin en Fabiënne Vercammen. Belinda Haddish, Bob Kremers, Kai Krul, Anika Monte en Nicole Pappaioannou pakten het brons. Een eervolle vermelding voor George Karapetjan met een 5e plaats.

-advertenties-

-goede doel-