oosterkerk hart voor tafelDe Oosterkerk in Oosterheem start met een speciale actie: ‘Hart4U aan tafel'. Zondag 13 november wordt er om 17.00 uur een kerkdienst met maaltijd georganiseerd in de Oosterkerk. De kerk wil zo mensen die het door de crisis moeilijk hebben een hart onder de riem steken.

Jan Riedijk organiseert de ‘aan tafel’ dienst, hij vertelt: “We horen vandaag de dag over kinderen die flauwvallen in de klas omdat ze niet genoeg te eten hebben. Als kerk vinden we dat niet kunnen. In de kerk is er hart voor mensen in armoede. Er is een Voedselbank, een boodschappenkast en er wordt er op verschillende dagen gekookt, maar nog niet op zondag. Komend seizoen gaan we daarom één keer per maand ook op zondag koken en iedereen mag gratis blijven eten. Dit is een uitnodiging aan alle wijkbewoners om naar de kerk te komen en daar samen aan tafel te gaan. Kom eens langs en eet gezellig mee!”

Elke 2e zondag van de maand is er ‘Hart4U aan tafel'. Onder leiding van de Hart4U-band wordt er gezongen, en na het luisteren naar een Bijbelverhaal en eet iedereen samen. De bijeenkomst is voor jong en oud. Iedereen mag kosteloos mee-eten. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Meer info: oosterkerkzm.nl

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-