De afgelopen weken hebben de leerlingen van 1 mavo op Oranje Nassau College (ONC) Parkdreef gewerkt aan hun eerste Bèta Challenge-project: zelf een bordspel ontwikkelen. Op 14 december presenteren zij hun spellen aan de opdrachtgever, spellenwinkel Spel en Meer.

Eersteklassers mavo ONC Parkdreef ontwikkelen bordspelEchte opdrachtgever

Bij Bèta Challenge krijgen de mavoleerlingen het vak Technologie en Toepassing (T&T). Met behulp van moderne bèta-technische technologieën lossen zij levensechte problemen op van bedrijven en instellingen. Vanuit spellenwinkel Spel en Meer hebben de eersteklassers de opdracht gekregen om een eigen bordspel te ontwikkelen. 

Presentatiemarkt

In groepjes hebben zij de afgelopen tien weken hun spellen uitgedacht, ontworpen, getekend en gemaakt. Op de presentatiemarkt op woensdag 14 december zullen zij hun spellen presenteren aan Edwin Niemans van Spel en Meer. Ouders en verzorgers kunnen op de presentatiemarkt de spellen uitproberen. Hij zal samen met de docenten de spellen beoordelen. De makers van de vijf beste spellen krijgen een prijs.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-