zuidweg google mapsVanaf maandag 19 december 07.00 uur is de noordelijke rijbaan van de Zuidweg in Rokkeveen afgesloten. Dit is de rijbaan richting de Afrikaweg. De afsluiting van de Zuidweg begint bij de kruising met de Mahatma Gandhisingel. Er is een omleiding via de Mahatma Gandhisingel, Albert Schweitzersingel en Houtsingel.

Op de zuidelijke rijbaan van de Zuidweg (richting Oostweg) is vanaf 19 december alleen ter hoogte van de Nelson Mandelabrug de busbaan en een gedeelte van de rechtsafstrook afgesloten. Hierdoor blijft verkeer op de zuidelijke rijbaan van de Zuidweg mogelijk. De bushalte ter hoogte van de Nelson Mandelabrug is ook vanaf 19 december afgesloten.

De afsluiting duurt naar verwachting tot vrijdag 23 december 16.00 uur. Dit is afhankelijk van de afronding van de werkzaamheden voor de ondersteuning van het brugdeel van de Nelson Mandelabrug boven de Zuidweg.

Foto: Zuidweg, Google Maps

Voor meer informatie kijk op: www.zoetermeer.nl/mandelabrug 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-