folder kerstvakantie 2022Ook in de kerstvakantie is er voor de kinderen weer van alles te beleven met Speelmeer. Speelmeer gaat on tour en bezoekt verschillende leuke plekken waar kinderen lekker kunnen spelen. Deze week gaat Speelmeer on tour naar Gymworld en Jump One.

Dinsdag 3 januari is Speelmeer on tour te gast bij Gymworld in Buytenwegh. Parkour Disciplines leert je gave freerunning trucs, turnvereniging Pro Patria laat je kennismaken met trampolinespringen en M/M Straatsport geeft een clinic kickboksen.
Gymworld vind je in Buytenwegh, naast De Boerderij. De activiteit is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar en je kan komen in 2 shifts, start om 9.45 uur en om 12.00 uur.

De toegangsprijs is €2,- per shift (met de ZoetermeerPas heb je gratis toegang). Aanmelden is verplicht via www.sportpas.nl/zoetermeer

 

Speelmeer bij Jump One

Donderdag 5 januari is Speelmeer bij Jump One in De Leyens. In het grote trampolinepark kun je over obstakels heen springen en verschillende uitdagingen aangaan. Van hoge tot lage trampolines en van backflips tot salto’s.

Jump One is te vinden aan de Salomeschouw 154 in De Leyens, je kunt starten met springen om 9.00 en om 10.00 uur.
De toegangsprijs is €2,- per shift (met de ZoetermeerPas heb je gratis toegang). Aanmelden is verplicht via www.sportpas.nl/zoetermeer

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-