graffitti workshopOp zaterdag 8 oktober organiseerde 2BeCool in samenwerking met Buurtwerk een workshop Graffiti in het jongerenproductiehuis SKILLS aan het Kerkenbos in Meerzicht. Samen met graffiti artiest ScanOne gingen 11 Zoetermeerse jonge mantelzorgers aan de slag met de kleurrijke spuitbussen.

Tijdens de workshop werd een saaie witte muur van het buurthuis onder handen genomen en omgetoverd tot een heus graffiti kunstwerk, maar was er ook aandacht voor de persoonlijke situatie van de deelnemers. Wethouder Isabelle Vugs kwam langs om het resultaat te bewonderen en ging met de jongeren in gesprek. Volgens de jonge mantelzorgers was de workshop ‘erg cool’ en geslaagd.

Workshop Reptielen
Op 5 november kunnen jonge mantelzorgers in Zoetermeer in het jongerenproductiehuis aan het Zanzibar 11 in oosterheem meedoen aan een workshop Reptielen. Tijdens de workshop krijgen zij de kans om onder andere oog in oog te staan met een vogelspin en wurgslang en ze ook zelf vast te houden.
De workshop duurt van 14.00 tot 17.00 uur en deelname is gratis! Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via onze Facebookpagina www.facebook.com/2becool.nl.
In december organiseert 2BeCool nog een coole workshop voor jonge mantelzorgers.

Meer informatie over deze workshop en over jonge mantelzorgers vind je op www.2BeCool.nl.  2BeCool is onderdeel van Palet Welzijn.

-advertenties-

-goede doel-