Voetbal Academy1FC Zoetermeer biedt de afgelopen jaren al extra trainingsmogelijkheden voor de spelers en speelsters buiten de reguliere trainingen om met de voetbalschool op de club. Vanaf januari 2023 gaan de club een stap verder, de FC Zoetermeer Voetbal Academy zal dan van start gaan i.s.m. Robbert Versteegh.


Robbert Versteegh is jaren actief geweest als voetballer en trainer van diverse (jeugd) selectieteams. De afgelopen jaren was hij in deze rol ook actief binnen FC Zoetermeer.
Robbert: "Mijn passie is om kinderen met plezier te laten bewegen. Als gymdocent ga ik hier dagelijks mee aan de slag. Ook als voetbaltrainer staat plezier bij mij bovenaan. Uit diverse studies is gebleken dat kinderen het best tot leren komen als zij intrinsiek gemotiveerd zijn en als zij succesbeleving ervaren. Vandaar dat mijn lessen/trainingen passend zijn voor elk individu. Met gevarieerde, uitdagende en intensieve trainingen gaan we 8 weken lang aan de slag om kinderen individueel beter te laten voetballen".

Bij de FC Zoetermeer Voetbal Academy kunnen leden en niet leden 8 weken lang werken aan het voetbaltechnische, tactische en motorische aspect van de voetbalsport. Leer dribbelen als Frenkie, passeren als Neymar of scoren als Mbappé. De eerste cyclus van 8 weken is voor de jeugd O10, O11 en O12, in latere cycli zullen ook oudere spelers aan bod komen.
De Voetbal Academy staat ook open voor niet FC Zoetermeer-leden en traint op zondagochtenden van 10.00 tot 11.15 uur op Sportpark FC Zoetermeer Solutions, veld 1. De start van de Voetbal Academy is op 22 januari 2023.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-