Muziekvoorstellingen

 • januari 2023
 • Tijdens het Nationale Theaterweekend vindt de allereerste editie van het Blues festival night plaats!
  Beginnend op januari 27, 19:30
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • A-Fever is de beste ABBA-tribute band van Europa. 'Dancing Queen', 'Mamma Mia' en 'Waterloo': geen enkele ABBA-hit wordt overgeslagen en ook de echte ABBA-fans worden verrast met enkele vergeten, maar prachtige albumtracks.
  Beginnend op januari 27, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • EAZZUP leadzanger Jaipahman is geboren in Suriname en op jonge leeftijd samen met zijn familie naar Nederland verhuisd.
  Beginnend op januari 28, 20:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Het ultieme rockfeest waar je bij wil zijn! Tijdens deze 70s en 80s rockshow komen alle klassiekers voorbij.
  Beginnend op januari 28, 20:00
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • februari 2023
 • Wie kent de nummers 'Blinded by the Light' en 'Davy's on the Road Again' niet? Hits uit de jaren 70 die nog altijd in de Top 2000 staan. Manfred Mann was in de jaren 60 al succesvol, maar nadat hij in ’71 de Manfred Mann’s Earth Band oprichtte, ging het pas echt rollen.
  Beginnend op februari 03, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Focus bestaat maar liefst 50 jaar en viert dit bijzondere - door de coronapandemie uitgestelde - jubileum natuurlijk ook in Poppodium Boerderij. Nog altijd is de legendarische band alive & kicking. 2voor12 schreef over een recent optreden: “Focus laat een zwaar voldaan publiek achter” en “Meer dan vijftig jaar nationale progrocktrots kwam, zag en overwon”.
  Beginnend op februari 04, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • De naam zegt het al, wij zijn een Rolling Stones tribuutband met bekende muzikanten.  Flight is: Peter Vermeij, zang en mondharmonica. Peter kreeg bekendheid als zanger van Stars on 45, waar hij de Stones medley op fantastische wijze de Jaggersound vertolkt.
  Beginnend op februari 04, 20:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Na een uiterst gezellig nieuwjaarsconcert met Graziëlla, begin deze maand, is Fascinating Jazz alweer toe aan het tweede concert van dit jaar en meldt met trots het optreden van The Louis Armstrong Celebration Band.
  Beginnend op februari 05, 14:30
 • Multiple award-winner AJ Plug is een absolute topper uit de Nederlandse blues rock en roots scène. Zangeres AJ Plug (Alexandra Jolanda) wordt gezien als één van de meest indrukwekkende blues-rock ladies die de Nederlandse blues rock en roots scène de laatste jaren heeft voortgebracht.
  Beginnend op februari 05, 16:00
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Van repetitieruimte tot het podium, het is eindelijk weer zo ver! Vanavond zetten we de stereo op 11, so unbuckle your seatbelt en geniet bij JJ’s van een reis van de 80’s tot aan de hits van vandaag.
  Beginnend op februari 10, 20:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Lonely Robot is het project van producer, songwriter en multi-instrumentalist John Mitchell. Als er één iemand is in het prog genre die garant staat voor degelijke en kwalitatief goede muziek is dat John Mitchell wel
  Beginnend op februari 11, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Voor de Kid Lazy Band is Zoetermeer bijna een thuiswedstrijd. Deze bluesrockers uit Gouda timmeren al jaren aan de weg, en nu krijgen ze de kans om het dak van het Podiumcafé eraf te spelen tijdens Blues op Zondag!
  Beginnend op februari 12, 14:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Deze avond is het podium open voor iedere muzikant die graag mee wil jammen.de Wilde (van de vroegere bekende bands als “Shocking Blue” en “Hu @ the Hill Tops” en Pieter Baas (contrabassist van “Mainline55” en Big Caz en the Bobs”) zijn de 2 heren, welke de organisatie van deze jam, Samen met Aad van Jole op zich nemen.
  Beginnend op februari 15, 20:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Moxxi organiseert op vrijdag 17 februari in On The Rocks (Silverdome) van 21.30 tot 03.00 een Caribbean XL Carnaval Party. Er is een live Braziliaanse Samba Show en tijdens deze avond wordt er gedanst op de lekkerste Caribische en Latin Mix muziek. Stilzitten is geen optie. Alle ingrediënten voor een topavond zijn aanwezig dus kom dansen, socializen en genieten.
  Beginnend op februari 17, 21:30
  Categorieën: Evenementen, Muziek, Festival logo
 • mei 2023
 • Stadion Silverdome Zoetermeer staat vrijdag 12 mei vanaf 19:30 uur helemaal in het teken van FOUT. Beter kan je weekend niet beginnen en laat je even helemaal gaan op het foutste feest van het jaar. Het feest duurt tot 01:00 uur.
  Beginnend op mei 12, 19:30
15 176 events38f6c2fe465c833107ee3b7433fc2a82

-goede doel-