• 60 jarig bruidspaar Nagesser-Adin

  60 jarige bruidspaar Nagesser 3Burgemeester Bezuijen gebracht woensdag 18 januari een bezoek aan het 60 jarig bruidspaar Nagesser-Adin. Zij wonen in de wijk Buytenweg en kregen van de burgemeester de hartelijke felicitaties  met hun huwelijksjubileum en namens de gemeente een mooi boeket.

 • Overlijden Hans Zonneveld

  dhr. Zonneveld zw lichtHans Zonneveld is op 11 januari 2023 in Delft overleden. De familie Zonneveld geeft kennis van zijn overlijden.

 • 60 jarig bruidspaar Keesmaat-Groenendijk

  60 jarig bruidspaar Keesmaat 03Burgemeester Bezuijen heeft 13 maart een bezoek gebracht aan het 60 jarig bruidspaar Keesmaat-Groenendijk in de wijk Rokkeveen. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60 jarig bruidspaar Lindeman-Sala

  60 jarig bruidspaar Lindeman 05Burgemeester Bezuijen heeft vandaag een bezoek gebracht aan het 60 jarig bruidspaar Lindeman-Sala, zij wonen in de wijk Seghwaert. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60 jarig bruidspaar Smeijers-van Leeuwen

  60 jarig bruidspaar Smeijers 03Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 11 januari een bezoek gebracht aan het 60 jarig bruidspaar Smeijers-van Leeuwen. Zij wonen in de wijk Meerzicht. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60 jarig bruidspaar Zwart - Roest

  60 jarig bruidspaar Zwart 02 1Burgemeester Bezuijen bracht net voor de kerstdagen een bezoek aan het 60 jarig bruidspaar Zwart - Roest, wonende in het Dorp. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60 jarig bruidspaar Feeke

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jarig bruidspaar Feeke 03Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 21 december een bezoek aan het 60 jarig bruidspaar Feeke, zij wonen in de wijk De Leyens. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60 jarig bruidspaar Zoutenbier-Boesenach

  60 jarig bruidspaar Zoutenbier 4Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 14 december een bezoek aan het 60 jarig bruidspaar Zoutenbier-Boesenach, zij wonen in Dorp. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 100 jarige heer Van der Meer

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 100 jarige meneer Van der Meer 4Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 7 december een bezoek aan de 100 jarige heer Van der Meer, wonende in de wijk Meerzicht. De 100 jarige kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • bruidspaar Van der Laag-Nahon

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jarig bruidspaar Van der Laag 2Burgemeester Bezuijen heeft een bezoek gebracht aan het 60 jarig bruidspaar Van der Laag-Nahon, wonende in de wijk Seghwaert. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 65 jarig bruidspaar Hoeve

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 65 jarig bruidspaar Hoeve 4Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 10 november een bezoek aan het 65 jarig bruidspaar Hoeve, wonende in de wijk Rokkeveen. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Bout- Bunnik

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jarig bruidspaar Bout 3Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 3 november een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Bout- Bunnik. Zij wonen in de wijk Seghwaert. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarige bruidspaar Scharroo-Holstein

  60 jarig bruidspaar Scharroo Holstein 2Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 19 oktober een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Scharroo-Holstein, wonend in de wijk Oosterheem. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 100 jarige mw De Wit-Bierman

  Mw. de Wit krijgt bezoek van burgemeester Bezuijen bij haar 100 ste verjaardagBurgemeester Bezuijen feliciteerde vrijdagmorgen 14 oktober de 100 jarige dame mw De Wit-Bierman, wonende in de wijk Dorp. Met de hartelijke felicitaties overhandigde de burgemeester namens de gemeente een mooi boeket.

 • 100-jarige mw Van den Bos-Hertog

  100 jarige mw Van den Bos Foto Patricia Munster 003Burgemeester Bezuijen heeft donderdagmorgen een bezoek gebracht aan de 100-jarige dame, mw Van den Bos-Hertog, wonende in de wijk De Leyens. De burgemeester feliciteerde haar hartelijk met haar bijzondere verjaardag en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarige bruidspaar Smulders-Valk

  bruidspaarSmuldersValk 22 08 MG 0292Burgemeester Bezuijen heeft afgelopen woensdag 31 augustus een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Smulders-Valk, wonend in de wijk Centrum. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarige bruidspaar Fromberg-Stokman

  60 jarig bruidspaar Fromberg Foto Patricia Munster 4Burgemeester Bezuijen bracht vrijdag 26 augustus een bezoek aan het 60-jarige bruidspaar Fromberg-Stokman, wonend in de wijk Buytenwegh de Leyens. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 70 jarig bruidspaar Van Veen-Verhoeven

  Burgemeester Bezuijen felciiteert 70 jarig bruidspaar Van Veen Foto Patricia Munster 1Burgemeester Bezuijen bracht een bezoek aan het 70 jarig bruidspaar Van Veen-Verhoeven,  wonende in de wijk Rokkeveen, om hen hartelijk te feliciteren met hun huwelijksjubileum. Het bruidspaar kreeg namens de gemeente een mooi boeket.

 • Twee 100-Jarigen worden in het zonnetje gezet

  Sas van RijsselNaast alle huwelijksjubilea bezocht burgemeester Bezuijen deze week ook twee Zoetermeerse inwoners die hun 100ste verjaardag vierden. Mevrouw Van der Hoeven-Grul (De Leyens) en mevrouw Sas-Van Rijssel (Rokkeveen) kregen de hartelijke felicitaties van de burgemeester.

 • Mevrouw Van der Hoeven-Grul 100 jaar

  Burgemeester Bezuijen felciiteert 100 jarige mevrouw van der Hoeven Foto Patricia Munster 2Burgemeester Bezuijen heeft donderdag 18 augustus een bezoek gebracht aan de 100 jarige dame mevrouw Van der Hoeven-Grul, wonende in De Leyens. De burgemeester feliciteerde haar hartelijk met het bereiken van deze bijzondere leeftijd en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

-advertenties-

-goede doel-