Ricos wereldreisHet is bijna weer voorjaarsvakantie, dus tijd voor heel veel ijspret in SilverDome. Dit jaar is er weer een vernieuwd thema: Rico’s wereldreis. Kom gezellig schaatsen en doe mee met de leukste activiteiten op en naast het ijs.

Iedereen is welkom op 27 feb t/m 1 maart van 10.30 – 15:45. Elke ochtend is er een Sport & Spel clinic op het ijs. Wil jij graag Rico de mascotte ontmoeten? Kom naar de Meet & Greet met Rico en schaats mee met de polonaise.

Ps. neem je speurneus mee, misschien win jij wel een toffe prijs met de speurtocht. 

Fun zone

Even een pauze tussen al het ijspret door? Maak kennis met de fun zone! Ice Hockey Midget Golfen, Fun Winter Games, Fun Curlen en coole Jeu de Boules. De fun zone is dagelijks geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Je kunt al komen schaatsen en mee doen met alle ijspret activiteiten voor maar € 7,- per dag, met entree en schaatsen huren is dit de combi-deal ticket voor €10,50 per persoon. Wil je met het hele gezin komen schaatsen? Dan kan je kiezen voor het voordelige gezinsticket van   € 21,- voor 4 personen. Voorkom wachten aan de kassa en bestel je ticket online. Bekijk ook de speciale acties op de website van SilverDome: www.silverdome.nl/apresskifeest

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-