Slager Na meer dan 15 jaar een vertrouwd gezicht in winkelcentrum Meerzicht te zijn geweest, heeft slager Rudolf Alblas besloten het bijltje er bij neer te leggen. Maar dit bijltje wordt vanaf 1 maart opgepakt door Jeffrey Woutersen, die onder de naam Gelderblom Woutersen de slagerij zal gaan voortzetten.

Rudolf Alblas gaat niet met pensioen, maar de kans deed zich nu voor dat iemand zijn winkel wilde overnemen. Dat biedt hem de gelegenheid om het wat rustiger aan te gaan doen en samen met zijn vrouw meer tijd te hebben voor leuke dingen. Daarnaast zal hij zeker nog actief blijven in de slagersbranche.

De nieuwe eigenaar, Jeffrey Woutersen, is een Zoetermeerder in hart en nieren én hij woont zelf ook in Meerzicht. Samen met zijn vrouw Irene is hij sinds afgelopen augustus vader van een wolk van een dochter geworden.

Hij werkt al sinds zijn 15e in de slagerijwereld en in 2020 is hij voor zichzelf begonnen. Jarenlang is hij trouwe klant geweest van slagerij Alblas, dus toen de kans zich voordeed om juist deze slagerij over te nemen, hoefde hij niet lang na te denken.

De winkel zal een iets ander uiterlijk krijgen, maar de vertrouwde gezichten van de dames van de winkel zullen vanaf 1 maart, als de winkel weer opengaat, niet ontbreken. Dan is er vanaf 6 maart ook een openingsweek, met diverse aanbiedingen en bent u van harte uitgenodigd om langs te komen om kennis te maken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-