Erwin Nyhoff 1 1Erwin Nyhoff, bekend van zijn succes bij The Voice of Holland, staat zondagmiddag 25 juni op de bühne bij JJ Music House met zijn speciale programma Erwin Nyhoff goes Candylake. Tijdens dit solo optreden speelt Erwin nummers van artiesten die hem hebben geïnspireerd en eigen nummers.


Tijdens the Voice of Holland wist de talentvolle Erwin met zijn cover van Bruce Springsteen’s ‘The River’ de hele jury binnen enkele seconden voor hem te winnen. De 3.600.000 kijkers hebben hem ook de klassieker Nights in White Satin van The Moody Blues op fabuleuze wijze zien vertolken.
De veelzijdige Erwin Nyhoff heeft de hoofdrol vertolkt in ‘Muskee, so, many roads’, een muziektheatervoorstelling over het leven van Nederlands grootste blueslegende Harry Muskee. Ook toerde hij met Johan Derksen door het land met zijn theatertournee ‘The Sound of The Blues & Americana’. Naast zijn solo optredens toert hij ook met een 10-koppige band door Nederland met ’Elvis The Music’.

 

Het optreden van Erwin Nyhoff begint om 15.00 uur. De deuren gaan om 14.30 uur open, entree € 12,50.
JJ Music House is te vinden in het Van Tuyllpark te Zoetermeer.
 

Foto: Robert Westera

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-