actievisie theetuinZaterdag 24 juni kunnen wijkbewoners bij het zomerfeest van Activisie zelfgemaakte stroopwafels, chocolade bonbons en andere producten te proeven. Van 10:00 tot 16:00 uur is de zomerfair te bezoeken aan de Zegwaertseweg 27C.

 

Bij Activisie komen dagelijks mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) bij elkaar, om elkaar te ontmoeten en samen mooie dingen te maken. Producten van hout en stof maar ook jam, honing en sinds kort ook chocolade en stroopwafels. Bezoekers kunnen in de theetuin en lunchroom genieten van al dat lekkers.
De cliënten worden begeleid op de Dijk, gelegen aan de Zegwaartseweg 27 c in Zoetermeer, ook worden er cliënten in de thuissituatie begeleid.
De theetuin is een heerlijke plek waar voorbijgangers binnen en buiten kunnen genieten van koffie, thee en een lunch, met daarbij verschillende lekkernijen. In het winkeltje en de theetuin wordt de klant door cliënten geholpen, zodat zij kunnen re-integreren na het oplopen van hun hersenletsel. De theetuin is geopend van woensdag tot en met vrijdag geopend tussen 10.00 uur en 15.30 uur.

 

Voor meer informatie: www.activisie.nl 

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-