Reza met egelhuis Vrijwilligers van de houtbewerking van Piezo Ambachtenwerkplaats hebben in opdracht van Egelopvang Zoetermeer egelhuizen voor in de tuin gemaakt. De egelhuizen dienen als schuil- en slaapplek en ze maken hier dankbaar gebruik van.

Op de foto die wordt vastgehouden is dit ook duidelijk te zien. Een koper van een egelhuis maakte met een bewegingscamera deze foto waarop een egeltje in de nacht rond het huisje scharrelt.

Wilt u ook zo een egelhuis in uw tuin om de egels in uw omgeving een veilige schuilplek te bieden, dan kan dat. Er zijn er momenteel nog een aantal in voorraad en anders kunnen ze op bestelling gemaakt worden. Voor meer informatie kunt u bellen met Milou van Loenen (06-11715238) of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Piezo Ambachtenwerkplaats is te vinden aan de Teldershove 25 in winkelcentrum Buytenwegh. Hier is ook een winkel met nog veel meer zelfgemaakte producten. Nieuwsgierig geworden loop gerust eens langs. 

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-