Gezonde kooklessen voor kinderen door Piëzo en KinderResto fotograaf Jeroen Stahlecker 1In september en oktober verzorgen Stichting Piëzo en KinderResto in de wijk Buytenwegh De Leyens gezamenlijk twee series kooklessen voor kinderen. Dus zit je in groep 6, 7 of 8 en woon je in Buytenwegh De Leyens of zit je daar op school? Geef je dan op!

Van een echte chef-kok leer je zelf in drie lessen een ontbijt, lunch en een diner koken. Daarnaast komt informatie over vitaminen, zoet, suiker en gezonde voeding aan bod. Bij de laatste les zijn ouders/verzorgers welkom om mee te eten. Zo leer je ook meteen tafels dekken en serveren.

De eerste serie lessen is op dinsdag 5 september, 12 september en 19 september.
De tweede serie lessen is op dinsdag 26 september, 3 oktober en 10 oktober.

Tijd 15:15 tot 17:15 uur. Locatie: Piëzo Ambachtenwerkplaats, Teldersrode 25 (Winkelcentrum Buytenwegh). Deelname is gratis. Aanmelden voor een van de lessenseries kan door te mailen naar Nicoline Schol via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar de locatie via 079-8881928

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-