16 08 2023 JUMP ONE 7De Zoetermeer actief agenda staat vol met activiteiten, grote en kleine. Soms alleen geschikt voor volwassen, andere juist voor kinderen en de meeste voor de hele familie. Dorien Luijten en haar kinderen Anna-Sofia (9) en Sepp (7) kozen op de verjaardag van Sepp voor springen bij Jump One.

 Al drie jaar lang vraagt Sepp wanneer hij nou eens naar Jump One mocht, helaas is toegang pas vanaf 7 jaar vanwege de veiligheid. Jump One is een trampolinepark in De Leyens waar je verschillende activiteiten kunt doen, zoals trampoline springen (uiteraard) en je laten vallen tussen de blokken of met een aanloop een kussen opspringen. Voor kinderen van 3 tot 6 jaar zijn er speciale tijdstippen om te gaan, ouders moeten dan mee springen. Nou vind ik persoonlijk de trampolines niet zo erg maar mij laten vallen tussen de blokken met het risico er niet meer uit te kunnen vond ik toch wat spannend.

 16 08 2023 JUMP ONE 1  16 08 2023 JUMP ONE 4

 

 Eindelijk was het zover, zijn zevende verjaardag! De dag ervoor viel hij hard van zijn fiets af, zo hard dat we direct naar de huisarts moesten om de wond op zijn hoofd te laten lijmen. Het eerste wat hij zei was: “Morgen ben ik jarig en nu kan ik niet naar Jump One!!” In overleg met de huisarts zouden we afwachten tot de volgende ochtend om te zien of Sepp niet misselijk was of hoofdpijn had, maar gelukkig had hij, behalve een dikke bult op zijn hoofd, nergens last van.

Van te voren kan je via https://jump-one.nl een tijdslot reserveren. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals een 60 minuten springen of 90 minuten. Wij kozen voor dat laatste, want ja, jarig en voor de eerste keer en toch was het nog niet lang genoeg voor hem. Een tijdslot van 90 minuten kost € 16,99. Bij de reservering online kan je een aantal opties toevoegen, zoals sokken, een gewenst formaat slushpuppie en een tagbandje voor de lasertag.

Veiligheid staat voorop bij Jump One, voordat je de Jumpzone betreed krijg je een uitgebreide uitleg over het gebruik van de kussens en alle regels die er gelden. Weet je even niet meer wat de regels zijn? Dan hangen er overal borden met pictogrammen om je er aan te herinneren wat je wel en niet mag in de Jumpzone. Nadat Sepp en Anna-Sofia alle trampolines uitgeprobeerd hadden en ook de Laser Tag Zone verkend hadden voor een potje Ninja Tag was het tijd voor een nodige pauze met een slushpuppie voor de ventilator, want ook al loop je alleen maar achter de kinderen aan en spring je zelf niet, je krijgt het warm. De ventilator was dus ook erg fijn.
Anna-Sofia had het zo warm dat ze is blijven zitten met de slushpuppie, dat gaf Sepp en mij de kans om te gaan Lasergamen, ik kan je zeggen; Sepp maakte mij finaal af want hij kende alle plekjes om zich te verstoppen, ik had geen schijn van kans. Hij heeft dus ook vet gewonnen en dat mocht ook, hij was tenslotte jarig!

 

 16 08 2023 JUMP ONE 5  16 08 2023 JUMP ONE 6

 

Sepp: “Ik wil nog niet naar huis! Wanneer gaan we weer? Dit is echt zo cool!”
Anna-Sofia: “Ik vind het wel leuk, maar ik heb alles snel gezien omdat het niet zo groot is”


Groetjes van Dorien, Sepp en Anna-Sofia

 Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-