kinderboekenweekVan 4 tot en met 15 oktober 2023 is het Kinderboekenweek, met als thema ‘Bij mij thuis.’ Op basisscholen wordt deze week extra aandacht aan boeken besteed en de Bibliotheek Zoetermeer houdt zaterdag 7 oktober een groot Kinderboekenfestival in de bibliotheek in het Forum.

Op zaterdag 7 oktober is er een groot Kinderboekenfestival voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar in de bibliotheek in het Forum. Specialist Educatie Jorien vertelt: “John Tuinebreijer geeft vier voorstellingen met het thema ‘Bij mij thuis’, je kunt een tiny house knutselen, nat-in-nat schilderen, een moodboard maken van je eigen droomhuis… En natuurlijk hebben we een fotohoekje, schmink, een silent disco en nog veel meer! Kijk op onze website www.bibliotheek-zoetermeer.nl  voor het hele programma.” Het Kinderboekenfestival is gratis toegankelijk en is te bezoeken van 11.00 tot 16.00 uur.

Bibliotheek Zoetermeer biedt onder meer boeken, e-books, tijdschriften en activiteiten voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-