FranxOp zaterdag 14 oktober opent de nieuwe expositie Heimelijk Zichtbaar bij kunstgarage Franx. Van 16.00 tot 18.00 uur ben je van harte welkom om de kunst van Bob Mollema en Luuk van Son te bewonderen. Natuurlijk kun je ook een drankje doen bij Kiki at Franx.

Bob Mollema is door de Volkskrant uitgeroepen tot opkomend talent van 2023. In zijn kunst houdt hij zich bezig met de menselijke relatie tot de natuur. In zijn kleurrijke en visueel explosieve kunst werkt Bob graag met potlood, olieverf, oliepastel, krijt en verschillende druktechnieken.

Rauw, confronterend en zonder opsmuk - zo kan de kunst van Luuk van Son omschreven worden. Hij werkt met fotografie, zeefdruk, installaties, schilderkunst, collages en mixed media. De maker heeft oog voor de schoonheid van imperfectie.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-