20231011 41620De expositie Upcycling in het Metrum Buytenwegh werd woensdag 11 oktober feestelijk geopend. Het Metrum is een kleine openbare expositieruimte waarin wisselende exposities te zien zijn. De voorwerpen voor deze expositie zijn gemaakt door vrijwilligers van de Piëzo Ambachtenwerkplaats.

De expositie werd geopend door Nicoline Schol van Piëzo en Aase Slot van Kunstgarage Franx. De vrijwilligers hebben de expositie een jaren ’70-uitstraling gegeven. Zij gebruikten oude en/of onbruikbare materialen om daar nieuwe producten van te maken, Upcycling. Zo maakten de vrijwilligers Bert en Jan van oude meubels uit de kringloop en overgebleven hout uit de zagerij nieuw meubilair.

 20231011 41619 20231011 41626 


Voor deze expositie zijn de verschillende ateliers van de Ambachtenwerkplaats ingezet, zo zorgde de techniekwerkplaats voor het verwerken van het hout en nam het creatief atelier de aankleding op zich met macramé, breien en haken.

Deze expositie is opgezet in samenwerking met kunstgarage Franx en is nog de hele maand oktober te zien in het Metrum aan de Cesar Franckrode 64 in Buytenwegh.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-