sinterklaas en roetveegpietenVoor de tiende keer wordt er een Sinterklaasfeest voor de minima in en rond Zoetermeer georganiseerd. Het feest wordt gehouden op 19 november en ouders kunnen hun kinderen voor 1 november aanmelden. Gegevens zoals de locatie en tijdstippen worden na aanmelding toegestuurd.

Ieder kind t/m 9 jaar kan aangemeld worden via Piëzo Zoetermeer of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via de Facebookpagina Sinterklaasfeest Zoetermeer word je op de hoogte gehouden. Er wordt voor gezorgd dat de locatie goed te bereiken is met het openbaar vervoer.

Het feest wordt georganiseerd samen met Kiwanis Zoetermeer. Wil jij als sponsor ook een bijdrage leveren om de kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen? Kiwanis Zoetermeer heeft een ANBI status.  Een financiële bijdrage kan worden overgemaakt op rekening NL50INGB000663074 t.a.v het Sintfeest, 100% van de bijdrage zal worden gebruikt voor de kinderen. Help jij mee iedereen een goede gevulde goodiebag mee te geven?

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-