Dilana Hans Schoo PhotographyDilana, The Woman of Rock mag klein van stuk zijn, maar zodra deze Zuid-Afrikaanse zangsensatie in de huid kruipt van de rockmuziek is zij ‘larger than life’. Zaterdagavond 21 oktober gaat Dilana los in JJ Music House met alles wat ze heeft: een krachtige, bezielde soul- en rockstem.

Ze wordt bijgestaan door een band met topmuzikanten die haar feilloos aanvoelen. Dilana ontroert, verleidt en schudt wakker. Ze werkt als een magneet op het publiek.

Naast een aantal albums, vele singles en EP’s heeft zij een indrukwekkende staat van dienst waaronder optredens met de grootste rocklegendes zoals Tommy Lee en Mick Mars (Mötley Crue), Dave Navarro (Jane's Addiction, Red Hot Chili Peppers), Gilby Clark (Guns N' Roses), Adrian Young (No Doubt), DJ Ashba (SIXX AM), John 5 (Marilyn Manson) en vele anderen. Ook wist zij de massa te ontroeren tijdens openingsoptredens bij Aerosmith en Beth Hart.

Aanvang 20.30 uur, entree € 14,-

JJ Music House is te vinden in het Van Tuyllpark te Zoetermeer en bereikbaar met OV, lijn 4. Voor meer info www.jjmusichouse.nl

Foto:  Hans Schoo Photography

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-