Scylla Theaterproducts slaap lekkerOp 27 oktober 2023 organiseert de Herberg van de Muze de vertelvoorstelling 'Duistere Verhalen ... om niet bij in slaap te vallen', in het CKC & partners gebouw in Zoetermeer. De Herberg van de Muze brengt een aantal nationaal en internationaal bekende vertellers bijeen om duistere verhalen te vertellen om niet bij in slaap te vallen.

Het Nederlands Thrillerfestival is een niet meer weg te denken evenement dat jaarlijks plaatsvindt in Zoetermeer. Een week lang wordt de stad de spannendste stad van Nederland en vinden er veel culturele en literaire activiteiten plaats voor jong en oud. In dat festival mogen spannende verhalen natuurlijk niet ontbreken.

Bastiaan de Zwitser, een internationaal bekende verteller, speelt de meest duistere verhalen. Daarom nodigt hij u uit om te komen luisteren naar drie van deze meest duistere verhalen met buitennatuurlijke elementen. De Zoetermeerse verhalenverteller Janneke Tanja brengt de spannende literaire vertelling “De viool van de Duivel” ten gehore. Het verhaal 'Het masker van de Rode Dood' van Edgar Allan Poe is een intrigerend spannend verhaal. Voor iedereen die wil weten hoe dit verhaal afloopt, verteld door verhalenverteller Kitty Legtenberg, is van harte welkom.

“Om te ontkomen aan de pest die het land teistert, trekt Prins Prospero zich met duizend vertrouwelingen terug in de veiligheid van een van zijn buitenissige kastelen. Om de zorgen van zijn gasten te verdrijven, heeft hij voor alle middelen tot vermaak gezorgd. Buiten heerst de Rode Dood. Maar binnen is muziek, schoonheid, wijn. En dan geeft de prins een bizar, gemaskerd bal van uitzonderlijke pracht...“

Vertelvoorstelling brochure Duistere verhalenScylla Theaterproducties helpt je mee om de avond vol kippenvel door te brengen en spelen in het voorprogramma een woordeloos drama: 'Slaap lekker'.

“We zijn blij om een gevarieerde en spannende verhalenavond te kunnen presenteren op het Thrillerfestival” aldus organisator Kitty Legtenberg van de Herberg van de Muze. “Verhalenvertellers nemen de bezoekers mee op reis in spannende en onbekende werelden. Iets wat niet mag ontbreken op het Thrillerfestival”.

Leeftijd voor de voorstelling is 16+ en deze duistere verhalen om niet bij in slaap te vallen zijn een aanrader voor iedereen die houdt van spanning, thrillers en fantasy. Informatie en aanmelden voor de vertelvoorstelling kan op: https://nederlandsthrillerfestival.nl/programma/griezelverhalen-voorstelling-in-ckc/.

Aanvang van de voorstelling is 19.30 uur in het gebouw van CKC & partners en het duurt tot 22.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 11 euro.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-