uittips 26 oktDe spannendste en griezeligste feestdag van het jaar staat voor de deur.Halloween wordt groots gevierd in Zoetermeer. Onze Halloween agenda is bomvol kleine en grote evenementen. Geen Halloween fan, dit weekend kun je ook genieten van koren dag, een rock ‘n roll dansavond of een vleermuis excursie.

HALLOWEEN
In veel wijken worden voor kinderen allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Zo kun je voor Halloween iets leuks knutselen, een speurtocht doen of iets spannends beleven. In Meerzicht kun je  28 oktober een speurtocht doen in het winkelcentrum Meerzicht. Speelgoedbank Ikaros organiseert op de 28ste een speurtocht en met de verzamelde oplossing krijg je toegang tot de Halloween disco. Winkelcentrum Buytenwegh organiseert de 28ste een spannende en vooralsnog geheime kinderactiviteit met enge figuren. Vrijdag 27 oktober kunnen kinderen zoetigheid ophalen tijdens de trick&treat in de Dorpsstraat.

E919225A 36DC 49FC A841 F80D0BED3294Halloween combineren met een gezellig avondje schaatsen, dat kan bij de Zoetje skatenight on ice Halloween editie. Je kunt je schaatsen onderbinden op 28 oktober. De organisatie moedigt je aan om verkleed te komen. Vrijdag 27 oktober verandert het Stadshart in een grote scary Halloween Hotspot. Door het centrum heen kom je verschillende scare zones tegen, die proberen je de stuipen op het lijf te jagen. Even bijkomen kun je op de Halloweenmarkt. In het CKC kun je de 28ste gaan luisteren naar griezel verhalen verteld door verhalenvertellers. Wil je meer informatie over alle Halloween activiteiten in Zoetermeer? Neem dan een kijkje op onze speciale Halloween agenda.

KORENDAG
CEF0FC39 02C9 4D7D 8C2D 92FB37E60905Op zaterdag 28 oktober aanstaande organiseren de winkeliers een Korendag in het winkelcentrum Rokkeveen. Gedurende de dag treden er 7 verschillende koren op. Hoewel ze niet strijden om een hoofdprijs, gaan ze natuurlijk wel de strijd aan voor de eer! Ze zullen zorgen voor een onvergetelijke en muzikale zaterdag. Ieder half uur is er weer een ander optreden. Het wordt een dag vol harmonie, gezelligheid en geweldige muziek. Neem een kijkje voor het programma op www.winkelcentrumrokkeveen.nl

ROCK ‘N ROLL
Swing mee met Rockin' the Joint en DJ Swinging Rocking Daddy! Ben je klaar om de jaren '50 en '60 opnieuw te beleven. Dansclub Dance to the 60's nodigt je uit voor een onvergetelijke Rock 'n Roll dansavond op 28 oktober 2023. Optreden van Rockin' the Joint: De Engelse band "Rockin' the Joint" brengt de beste Rockabilly en DooWop hits rechtstreeks uit de gouden tijd van de Rock 'n Roll. Laat je meenemen op een muzikale reis vol energie en opwinding!DJ Swinging Rocking Daddy Laat je schoenen glanzen en je heupen wiegen op de beats van DJ Swinging Rocking Daddy. 

VLEERMUIZEN EXCURSIE
Vleermuizen, wat zijn dat eigenlijk voor dieren? Wat eten ze, waar wonen ze en kunnen ze echt in je haar vliegen? Op al deze en nog veel meer vragen wordt een antwoord gegeven tijdens deze excursie. Tegen de schemer worden de vleermuizen rondom de Hof van Seghwaert actief en gaan ze op zoek naar eten. En dan echt heel veel eten, omdat ze tijdens hun winterslaap 5 maanden lang geen maaltijd nuttigen. Ben jij ook zo benieuwd welke soorten er hier leven? Op zaterdagavond 28 oktober kan je samen met de vrijwilligers van het Vleermuisplatform Zoetermeer op zoek gaan naar vleermuizen. Vertrek is om 18.30 uur en er wordt ongeveer een uurtje in en om de boomgaard gelopen. Trek stevige schoenen of laarzen aan. Verzamelen is bij de ingang van de Hof van Seghwaert (aan de parkeerplaats nabij Gaardedreef 169). Meer informatie is te vinden op www.hofvanseghwaert.nl

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-