Open AteliersOp zaterdag 4 november staan de deuren van Ateliers99a aan de Dorpsstraat 99a weer open voor publiek. Van 13-17 uur kunt u de ateliers bezoeken van de daar gevestigde kunstenaars. Op de bovenverdieping is een tentoonstelling ingericht met het werk van de cursisten portretschilderen van Marja Milo.

De ateliers zijn een aantal keren per jaar geopend en er staat soms één van de kunstenaars in de spotlights. Deze zaterdag is er extra aandacht voor het werk van de cursisten van Marja Milo en kunt u haar atelier bezoeken. Marja geeft les in portretschilderen en laat nu haar cursisten aan het woord. Op de bovenverdieping van Ateliers99a is deze middag een heuse portrettengalerij te zien.

Bij familieportretten schilderen de cursisten aan de hand van foto’s. Ook zijn er portretten te zien die geschilderd zijn naar model. Gedurende de middag zullen er cursisten aanwezig zijn. “Er wordt met veel plezier en liefde gewerkt aan portretten van familieleden en dat is te zien aan de resultaten”, aldus Marja. U kunt met uw vragen over de lessen terecht bij www.marjamilo.nl.

Kom ook binnen bij de ateliers van Ria van Dijk, Rob de Graaf, Debora Makkus en Joke Meijer. Ook daar is interessant werk te zien en voor de feestdagen zijn er kleine of grote cadeaus te koop, zoals kaarten, reproducties en cadeaubonnen. U vindt Ateliers99a aan de Dorpsstraat 99a, links achter Lunchcafé De Zoetelaar, in de hoek via de hellingbaan of het trapje. Of kijk eens op www.ateliers99a.nl.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-