sony boy copyVanaf woensdag 1 november leest heel Nederland Sonny Boy van Annejet van der Zijl. Dit weergaloze boek over een Surinaamse student en een Hollandse vrouw die samen Joden onderdak boden, is in november gratis op te halen in de bibliotheek (zo lang de voorraad strekt).

In het kader van Heel Nederland Leest worden er deze maand verschillende gratis activiteiten georganiseerd in de bibliotheek:

Schrijfcafé

Schrijf je graag verhalen? Of wil je schrijven (weer) leuk vinden? Kom dan op 15 november van 9.45 tot 12.15 uur naar het Schrijfcafé in het Forum, dat deze keer in het teken van Sonny Boy staat.

Literaire introductie bij Cameo

Voorafgaand aan de film zal Marianne van Seters vertellen over o.a. de achtergrond van het boek Sonny Boy en de verschillen en overeenkomsten in vergelijking met de film. De introductie en de filmvertoning vinden plaats op 19 november vanaf 15:00 uur bij Filmhuis Cameo.

Pop-up leesclub

Samen een goed boek lezen – dat brengt gesprekken op gang en verbindt mensen met elkaar. En als iederéén hetzelfde boek leest, wil je dat niet missen! Speciaal voor Heel Nederland Leest: Sonny Boy. De pop-up leesclub vindt plaats op 30 november van 10.30 tot 12.30 uur in het Forum en wordt begeleid door Marianne van Seters.

BoekenBabbels

Wil je geïnspireerd worden met nog meer leestips? Kom dan naar de BoekenBabbels op 30 november van 10.30 tot 11.30 uur aan de grote tafel in Café Max.

Meer informatie vind je op www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-