Bioscoop 1998

De bouw van de huidige bioscoop in 1998

De Zoetermeerse bioscoop bestaat dit jaar 25 jaar. In die tijd hebben heel veel Zoetermeerders genoten van mooie films, wie kent de bios niet? In de loop der jaren is er veel veranderd en verbouwd, maar de bioscoop is nog steeds een begrip in Zoetermeer. Dit wordt gevierd met verschillende activiteiten op zondag 12 november. 

Herinnert u het zich nog, de Promenade bioscoop in het Stadshart? De bioscoop met 3 zalen tegenover de McDonalds. Eind jaren ’90 bleek deze bioscoop toch echt te klein voor de groeistad Zoetermeer. Op 13 november 1998 opende dan ook, op het Oostwaarts 70, een spiksplinternieuwe bioscoop met 8 zalen onder de naam Movie Palace. Een aantal jaren later werd het Nederlandse bedrijf overgenomen door Utopia BV en is het jaren bekend geweest als Utopolis Zoetermeer. Inmiddels is de bioscoop nu 7 jaar onderdeel van de Belgische bioscoopketen Kinepolis. 

De bioscoop heeft in deze jaren meerdere kleine en grote renovaties en veranderingen ondergaan. Veel Zoetermeerders zullen zich hun filmbezoeken met vrienden, familie, eerste dates en kinderfeestjes in deze gemoedelijke bioscoop herinneren. Dit geldt zeker voor de huidige Theater Manager, José Olrichs, zij had haar eerste werkdag op 13 november 1998 in deze bioscoop. Het personeel van de bioscoop dankt zijn trouwe bezoekers en hoopt iedereen ook in de komende jaren met regelmaat te mogen ontvangen. 

 

Jubileumfeestje zondag 12 november

Zondag 12 november is het vanaf 10.30 uur feest in de bioscoop. Je wordt welkom geheten met wat lekkers van partner Jongerius om samen dit jubileum te vieren. Voor de kinderen is er een leuke speurtocht door de hele bioscoop waar zij leuke prijzen mee kunnen winnen. Ook zal er een ballonartiest aanwezig zijn om voor alle kinderen een mooie ballon te vouwen. Je hoeft geen kaartje te kopen voor de bioscoop om dit jubileum mee te vieren.

Op de facebookpagina wordt een actie opgezet waarbij je een gratis georganiseerd kinderfeestje kan winnen of met 10 personen naar de film voor slechts 25 euro. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-