20121201 7604Ieder kind verdient een cadeau van de Sint. Voor 1 op de 10 kinderen is een cadeautje op Sinterklaasavond helemaal niet vanzelfsprekend. Stichting Sintvoorieder1 zet zich in om voor iedereen Sinterklaas tot een feest te maken.
Voor kinderen die opgroeien in (verborgen) armoede is er vaak geen geld voor extra’s, terwijl vriendjes en klasgenootjes wél cadeautjes krijgen. De impact op de sociale en emotionele ontwikkeling van een kind is hierdoor groot. Stichting Sintvoorieder1 zet zich in om deze gezinnen te ontzorgen en om een glimlach te toveren op het gezicht van deze kinderen (en hun ouders!) op pakjesavond. Want ieder kind verdient het om gezien te worden op 5 december.


Iedereen kan helpen

Tijdens de intocht zullen op het Dorpsplein in de Dorpsstraat (het centrale horecaplein) diverse grote bakken staan waar cadeaus ingeleverd kunnen worden. Ingepakt of niet, maakt allemaal niet uit. De pakhuismedewerkers zullen alle cadeaus verzamelen en met de grootste zorg voor ieder kwetsbaar kind een Sinterklaascadeaupakket samenstellen, zij schrijven met aandacht een mooi gedicht en met heel veel liefde worden de cadeautjes met het snoepgoed ingepakt.
Na de intocht zal de inzameling nog verder gaan bij ZFM Zoetermeer, doneer daar van maandag 20 t/m vrijdag 24 november ook voor stichting Sintvoorieder1. Wilt u als inwoner of bedrijf vanuit Zoetermeer hierin nog meer betekenen, stuur een mail naar de adviseur van Sinterklaas en hij neemt contact met u op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle activiteiten met Sinterklaas vind je ook terug op de Sinterklaasagenda van Zoetermeer Actief: Sinterklaas-agenda

-advertenties-

-goede doel-