De film van het Boekenfestival van zondag 22 oktober staat inmiddels online. Tijdens de start van het Nederlands Thrillerfestival reikte Omroep MAX directeur Jan Slagter de prijzen uit aan de winnaars van de Vleermuizen.

2023 10 22 Ned Thrillerfestival 170Corine Hartman won de MAX Gouden Vleermuis 2023 en ontving uit handen van Jan Slagter een sculptuur, een oorkonde en een cheque ter waarde van € 5.000,--. De MAX Zilveren Vleermuis ging naar het boek ‘De 20’ van Sam Holland. Björn van den Eijnde won de MAX Bronzen Vleermuis 2023 met zijn boek ‘De engelenmoord’ en de dit jaar voor het eerst uitgebrachte MAX Junior Vleermuis, voor het beste spannende kinderboek, ging naar ‘Groenwoud – de wereld achter de deur’ van Pari Thomson.
Ook de scholieren van de Scholieren Schrijfwedstrijd kregen deze zondag in het Stadstheater hun prijs uitgereikt door burgemeester Bezuijen. Rosalie Mullenders won deze wedstrijd met haar verhaal Code 5598.

Op de site van het Nederlands Thrillerfestival staan ook de korte films van alle uitreikingen apart.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-