E29193A6 3475 439F B6CE 24E896437B1EOp de Boerhaavelaan zie je al van veraf de lichtboog en de contouren van de Circus Bolalou tent. Het circus is weer terug in Zoetermeer na succesvolle voorstellingen vorig jaar. Vanaf woensdag 15 november kun je weer genieten van een gevarieerde circusvoorstelling.

Verschillende acts

20221223 36497De 2 uur durende voorstelling in de verwarmde circustent bestaat uit veel verschillende acts, clowns en acrobaten van over de hele wereld vormen samen de invulling van het vernieuwde circusprogramma. De spreekstalmeester en tevens directrice van het circus, Steffie, neemt je mee in de circus beleving tijdens de voorstelling. Een doldwaze clownsact zorgt voor een grote glimlach op je gezicht en de spanning stijgt bij de spectaculaire acrobatenact in de lucht.

Show Informatie

Het circus start op woensdag 15 november om 16:00 met een show. Vervolgens zijn er elke dag voorstellingen tot en met zondag 19 november. Op donderdag en vrijdag is er ook een avondvoorstelling om 19.00 uur.

Adres: Grasveld aan de Boerhaavelaan.

 bolalou

Je kunt online kaartjes reserveren via de site: www.circus-bolalou.nl

De kassa is een uur voor de show geopend voor het ophalen en/of kopen van kaartjes. Vanaf volgende week kun je bij winkeliers en scholen in Zoetermeer een kortingsvoucher vinden. Lever deze in bij het circus om de korting te krijgen. Kinderen onder de 2 jaar zijn gratis als zij op schoot zitten. Het terrein en de tent zijn rolstoeltoegankelijk. Bezoekers in een rolstoel zijn wel genoodzaakt een loge plek te reserveren, vermeld dit bij online reserveren in de opmerkingen.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!
-advertenties-

-goede doel-