Schermafbeelding 2023 11 13 113511In april verscheen het boek 'Het wordt niets zonder jou' over het leven van zanger Hans de Booij, geschreven door auteur Sander van Leeuwen. Met boek en bladmuziek onder de arm gaan De Booij en Van Leeuwen nu samen het theater in. Dat levert een kwetsbare en tegelijk vrolijke voorstelling op.

Waar het natuurlijk gaat over roem en succes, maar ook over pijnlijke relaties, bijna-doodervaringen en eenzaamheidsgevoelens. Geniet van prachtige liedjes en luister naar verhalen uit het boek. Over hoe de hit Annabel tot stand kwam. Over zijn liefde voor muziek. Over zijn nieuwe lied 1000 jaar eenzaamheid.

De voorstelling vindt plaats op 25 november in Café Max, Stadhuisplein 1, Zoetermeer. 2023. Aanvang 15.00 uur, inloop vanaf 14.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar van Café MAX, zolang de voorraad strekt. Gespreksleider is Mieke Schouten en de toegang is gratis.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-