edamkorendag2022 kopie 4De H. Nicolaaskerk zal op donderdag 21 december om 20.00 uur weer tot de laatste plaats zijn gevuld voor het Kerstconcert van het Zoetermeers Mannenkoor van dit jaar. Daarom wordt nu al gemeld dat de kaartverkoop is gestart, via de website www.zoetermeersmannnenkoor.nl of via leden van het koor.

Dit jaar zullen enkele bekende solisten nog een keer voor u optreden. Sophie van Dijk met haar prachtige harpklanken, Walther Deubel met zijn indrukwekkende tenor en Mick van Dormolen met de overdonderende doedelzak. Patrick Hopper zal met zijn virtuoos pianospel de zang begeleiden. Algehele leiding is ook dit jaar in de deskundige handen van Steven van Wieren.

Vergeleken met vorig jaar zijn er aardig wat liederen vervangen. Wel mag u rekenen op klassiekers als 'Sanctus' van Schubert én 'Sanctus' van Gounod, 'Cantique de Noël' en het machtige 'The Holy City'. Van John Lennon hoort u 'Happy Christmas' (War is over if you want it). Meedeiners als 'Jingle Bells' en 'Auld Lang Syne' horen bij de uitsmijters En tenslotte het traditionele 'Ere zij God' met vier verschillende tegenstemmen.

Dus: donderdag 21 december, 20.00 uur (zaal open om 19.15 uur), H. Nicolaaskerk, Dorpsstraat 26, Zoetermeer. Info bij : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-